En bäddsoffa eller en vanlig soffa?

Leave a Comment

Jag har bestämt mig för att förnya mitt hems inredning lite grann. Själv trivs jag rätt så bra i min lilla lägenhet, men enligt några kompisar ser den ut som en typisk ungkarlslya utan någon som helst trivselfaktor. Vill jag ha några chanser att imponera på den vackrare delen av människofolket måste jag med andra ord satsa lite mer på att göra min bostad trevligare och mysigare. Min syster har lovat att hjälpa mig att välja ut olika inredningsdetaljer som gardiner, lampor och tavlor, men just nu är jag främst i behov av en ny soffa eftersom den gamla soffan är så sliten och nött.

Jag är positivt överraskad över det stora utbudet av soffor, det finns ju så mycket fler modeller på marknaden nu än vad det fanns för tjugo år sedan då jag köpte den gamla soffan! Jag har hittat flera fina modeller som jag gillar på www.folkhemmet.com, och även bra tips på hur man väljer en soffa i den här artikeln, men jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag borde välja en bäddsoffa eller en vanlig soffa? En vanlig soffa kan ju vara ganska stor vilket kan vara praktiskt om jag bjuder hit många gäster på en gång, så att alla får plats framför TV:n. En bäddsoffa däremot är mindre till storleken men kan användas både som soffa och som säng ifall jag skulle få övernattande gäster. Vad tycker ni? Vilken slags soffa är bättre?