I behov av spabehandling

Leave a Comment

Så här på hösten känner jag mig varken särskilt snygg eller attraktiv. Jag lider av väldigt torr hud som spricker om jag inte kommer ihåg att smörja mig tillräckligt ofta och mina leder värker av kylan vilket gör att jag känner mig stel i hela kroppen. Det blir inte bättre av att jag har haft det extra stressigt på jobbet den senaste tiden och inte haft tid att vare sig äta särskilt hälsosamt eller träna så ofta som jag brukar. Jag är verkligen i behov av att få koppla av och bara låta släppa alla kroppens spänningar, så vad passar väl då bättre än en spabehandling? Män får faktiskt också lov att gå på spa även om spabehandlingar nästan alltid marknadsförs till kvinnor. Den senaste timmen har jag ägnat åt att drömma mig bort till någon av de lyxiga spaanläggningarna som listas i den här artikeln, visst verkar de lockande?

Nu kanske det inte blir någon spasemester vid havet för det har jag varken tid eller råd med, men en härlig och avkopplande spadag ska jag i alla fall unna mig själv! Jag har bokat tid för en elevbehandling på Yrkeshögskolan Hudvård & SPA om en vecka, så nu räknar jag redan ner dagarna tills jag äntligen ska få njuta av min spaupplevelse! En kollega brukar använda deras tjänster rätt så ofta och hon lovordade dem väldigt mycket, så jag känner mig rätt så säker på att jag kommer att få valuta för pengarna. Inte för att en elevbehandling kostar särskilt mycket, det är såklart också ett stort plus ur en ekonomisk synvinkel. I vilket fall som helst ska det bli så skönt att unna sig själv lite vardagslyx, det är jag värd!